Udtalelser


Kan klart anbefale Nevermann byg og el service. Vi har laver en større tilbygning til et eksisterende hus og Jesper var med fra starten med råd og vejledning på alle el installationer. Jesper stod for koordination med andre håndværker grupper og alt blev gennemført som aftalt og til tiden. 100% ro i maven hele vejen.

Jonas Walther Petersen

Kan klart anbefale Nevermann Byg og El Service – vi havde problemer med en transformer til noget loftsbelysning. I samme ombæring fik vi lavet er par andre småting bla. en tænd/sluk kontakt – Jesper bedte mig tage billeder af de pågældende emner og havde derfor de rigtige dele med ved første (og eneste besøg) – det blev klaret perfekt. Vi ringer igen når noget driller.

Kristian Kock Thestrup

Vi har haft Nevermann Byg og El Service ude af flere gange. Bla. til komplet video overvågning, samt udførsel af 20 stk. udv. indbygningsspots & udskift af solcelle inverter m.m. Jesper er utrolig dygtig, professionel og pålidelig, samt rydder pænt op. Vi vil fremover bruge Nevermann Byg og El Service. Og kan klart anbefale Nevermann Byg og El Service til andre.

Søren Schmidt Petersen (Alt VVS dk)

Sød og pålidelig virksomhed. God til at lytte til vores behov og ideer for dernæst at komme med et løsningsforslag. Klar anbefaling herfra!

Thomas Roed

Punktlig, ordentlig, dygtig!

Marie Jørgensen

Vi har haft Nevermann Byg og El Service ude flere gange. Jesper var utrolig professionel, rådgivende og vejledende i alle vores mange spørgsmål. Der opstod flere udfordringer undervejs som alle blev løst. Vi har både haft ham ude i vores sommerhus, i vores hus som vi solgte og i vores nye andelslejlighed for at lave opgaver som opsætning og tilkoble lamper, tilkoble Tv, wifi og printer samt en røgalarm tilkoblet i system. Jesper kom altid til aftalt tid, pænt og rent efter udført opgave og med højt humør. Vi kunne aldrig drømme om at ringe til et andet firma fremadrettet.

Gruppe 14 Ællingerne

Utrolig god service, meget veludførte løsninger, god forståelig vejledning. Ingen tvivl om, at jeg vil bruge Nevermann igen, næste gang jeg har brug for elløsninger.

Michael Lind Olsen (Thyras Bryg)

Hurtig, dygtig og professionel. Vil i fremtiden være mit førstevalg. Kan klart anbefale Nevermann Byg og El Service.

Heine Johannessen

RcH kan stærkt anbefale firmaet, hurtigt og professionelt arbejde. Lavede elinstallation i vores Materialecontainer, og vi vil vende tilbage næste gang vi skal have lavet byggeri eller el.
Bestyrelsen RcH

Anne Galberg Larsen (RCH Roskilde)

God, professionel og pålidelig.

Flemming Deis Otzen