Serviceydelser


Ønsker du en autoriseret el-installatør som sætter en dyd i personligt at optimere elinstallationerne i dit erhverv samt mulighed for at udføre akut el-arbejde, så er et samarbejde med mig en god mulighed og løsning. Jeg laver alt fra elektrikerarbejde, mindre installationer til mere komplekse løsninger for hele din virksomhed. Mange af mine kunder har især stor glæde af at jeg udskifter deres gamle armaturer og at jeg energioptimere og henter store besparelser på el-regningen. For flere af de nystartede erhvervskunder jeg har, oplever jeg en stor kundeglæde i forhold til innovative og bæredygtige løsninger.

Som autoriseret el-installatør henvender jeg mig til mange forskellige erhverv. Hvis du søger en professionel elektriker som ikke går på kompromis med mit høje faglige niveau og med kvaliteten så giv mig et ring. Jeg løser både små som store opgaver for din enkeltmandsvirksomhed eller din større virksomhed.

Flere af mine erhvervskunder ligger i Roskilde og omegn. Hos dem er jeg kendt for at lave kvalitetsbevidst el-arbejde til en fair pris.

Jeg laver bl.a.:

Udskiftning af eltavle

Udskiftning af gamle installationer

Optimering af elinstallationer

Nye elinstallationer

Belysning inde og udendørs

Kameraovervågningsløsninger

Vejledning og rådgivning