Om mig


Jeg har arbejdet i el- og byggebranchen i over 20 år. 15 år har jeg været partner og ejer og de sidste 5 år selvstændig. Jeg kender branchens systemer og kommunikationsveje og jeg er specialiseret inden for sikkerhedsstyrelsens love og regler vedr. elinstallationer.

Jeg prioriterer en god relationen til mine kunder. God kvalitet og priser, der stemmer overens med opgaven, er vigtigt for mig. Jeg er kendt i mine kredse for at yde god kundeservice og en lovlig kompetent løsning. Mine nære relationer kalder mig for elnørden! Siden 2003, hvor jeg modtog Håndværkerforeningens sølvmedalje for gennemførelse af særdeles veludført svendeprøve, har det altid ligget mig på sinde at være den mest kompetente elektrikere i omegnen. Jeg går ikke på kompromis med mine opgaver og min kundeservice, derfor befinder jeg mig bedst i selv at udføre arbejdet hos mine kunder. Jeg giver ikke op før jeg finder fejlen, og jeg vil til hver en tid aflevere, hvad jeg selv ville ønske i mit eget hjem. Jeg værdsætter gamle dyder, hvor man står ved sit ord og hvor der er gensidig dialog om udførelsen af arbejdet.

Yder mere prioriterer jeg at vejlede mine kunder. Ofte, hvis jeg er en brik i et puslespil, fx hvis jeg skal lave el under opsætning af et køkken, vejleder jeg gerne mine kunder inden, hvad der på den lange bane er den bedste løsning. Denne vejledning er vigtig, for hvis køkkenet er sat, vil de samme muligheder være begrænset at løse.

Ønsker du, at dine sager skal udføres lovligt og i husets sjæl, så er det mig du skal kontakte!

Du er altid velkommen til at ringe til mig og høre om, hvordan jeg kan sætte sjæl i dit hus.